facebook-pixel

D – Døden vinder altid til sidst

img

D – Døden vinder altid til sidst

Fakta om bogen

Titel: D – Døden vinder altid til sidst

Udgivelsesdato: 19-06-2024

Sider: 384

Genre: Krimi og spænding

Forlag: Månen

Forfatter: Lars Thomassen

ISBN: 9788797505595

Format: Hardback

Da Elsa Larsen, en ældre dame, bliver fundet død i sit hjem i Esbjerg, åbner det en Pandoras æske af mørke hemmeligheder. Det, der i første omgang ligner et naturligt dødsfald, viser sig hurtigt at være et koldt, beregnende mord.
Kriminalkommissær Iben Brahms og hendes partner – i jobbet OG i privatlivet – Asger Hartvig, kastes hovedkulds ud i opklaringsarbejdet. Sammen med Rejsende Efterforskningsteam begynder de at trevle en sag op, der måske rækker langt ud over en enkelt forbrydelse. Står de i virkeligheden over for en bestialsk seriemorder, der har haft frit spil i Esbjergs gader?
Samtidig bærer Asger på en mørk hemmelighed. En bombe under hans og Ibens fælles liv, der når som helst kan eksplodere og ødelægge alt. Mens de jagter morderen, må Iben og Asger også kæmpe for at holde sammen på både deres forhold og tillid til hinanden, privat såvel som professionelt.
”D – Døden vinder altid til sidst” er fjerde bog i Lars Thomassens hæsblæsende Alfabetserie om efterforskeren Asger Hartvig – en pageturner, der med garanti vil holde dig vågen til langt ud på natten.