facebook-pixel

Dating.dot.not

img

Dating.dot.not

Fakta om bogen

Titel: Dating.dot.not

Udgivelsesdato: 13-10-2021

Sider: 252

Genre: Skønlitteratur

Forlag: Brændpunkt

Forfatter: Gitte Hillebrandt

Format(er)ISBN
Hæftet bog9788794229074
Ebog (ePub)9788794229135
Lydbog til download9788728200575

Tanken om dating lå mig totalt fjernt. Hvordan var det pludselig aktuelt? Skulle jeg så udlevere mig selv i det offentlige rum? Fortælle hele verden, at min mand var skredet, og jeg nu var single efter 20 og et halvt år. Var ikke ligefrem længere nogen ungmø med faste baller og strutbabser med evig hang til fest. Jeg var mor til to. Havde hund og kat og egen villa med dobbeltdyne og dybfryser.
Jeg var vant til ro, renlighed og regelmæ… nå ja, regelmæssighed ved jeg ikke. Han var jo aldrig hjemme, så sex var efterhånden kun noget, jeg drømte om, men kunne dog ikke forestille mig sex med andre end ham. Han kunne til gengæld sagtens forestille sig sex med andre end mig.
Hvad ville folk ikke tænke! Fraskilt kvinde på 42 år. Sikkert ikke til at holde ud. Højest sandsynlig røvkedelig. Både sippet og snerpet. Måske endda ubegavet.
Dating lød bare så grimt i mine ører. Så fremmed. Det laveste af det lave. Slet slet ikke noget for mig – og så dog …
Tænkt profiltekst:
42-årig kasseret kvinde i Sloggialderen med hængepatter og inderlår som bredriflet fløjl …

Gu´ skal jeg da ej. Hvem fanden vil overhovedet have sådan en gammel brugt kone? Nok bedre at lægge en annonce ind på guloggratis.dk under bortgives.
Danmark er det land i Norden, hvor flest har prøvet online dating. Ser man på aldersgruppen mellem 18 og 49 år, havde 55% prøvet online dating.
faktalink.dk
Gitte Hillebrandt

, f. 1965, opvokset i Herning.
Uddannet lægesekretær fra Bispebjerg hospitalet i 1994 – har arbejdet som sådan siden. Arbejder i dag på øjenafdelingen, Regionshospitalet Holstebro.
Bor på landejendom udenfor Herning sammen med René, som hun netop er blevet gift med.