facebook-pixel

De dræbte mænd

img

De dræbte mænd

Fakta om bogen

Titel: De dræbte mænd

Udgivelsesdato: 15-09-2023

Sider: 252

Genre: Krimi og spænding

Forlag: Forlaget Mellemgaard

Forfatter: Steen B.J.

Serie: En udfordring for Team Milton

ISBN: 9788776083076

Format: Hæftet

Team Milton, bestående af Li-Mei, Ella, Silas og Ibsen, er denne gang blevet udfordret af en sag om midaldrende mænd og deres gang på danske krostuer, men for nogle vedkommende bliver det sidste gang, de ses i live. Spørgsmålet er hvorfor, og sagen udvikles som ringe i vandet, der breder sig ud til Viborg og Aalborg, så politikredsene i disse områder også involveres. Det bliver en logistisk udfordring at finde hoved og hale i denne opklaringssag, hvor motivet ikke ligger lige for, og sporene peger ikke i en entydig retning. Team Milton tager utraditionelle metoder i brug i forhold til kroejerne, da de desperat mangler en udvikling i sagen om De dræbte mænd, som er bind 36 i krimiserien om Team Milton. Li-Mei får et afhængighedsproblem og finder det svært at finde det rigtige tidspunkt at fortælle Milton, at hun som nyansat chef er gravid. Hun har heller ikke fortalt Ming, at hun er ansat i en 85 procents chefstilling sammen med Milton. Ella har kameraovervågning på sin mor, Oline, og har en plan, som involverer Silas.

Uddrag af bogen
“Hørte du, at politiet i Midt- og Vestjyllands havde meldt ud, at en Jes Akselsen var forsvundet,” sagde en midaldrende mand bag Anita til en anden mand lige foran hende.
“Jeg hørte det godt, hans Land Rover er heller ikke set nogen steder, men nogle havde set landroveren holde midt i Aalborgvejens kryds i går ude i Gug. De søger vidner til hans færden,” sagde den næste bagved i køen, som også var en mand.
“De søger også en blå firhjulstrækker, der var bremset op på den anden side af krydset. Det ligner faktisk den blå firhjulstrækker, der holder ude på p-pladsen, hvor jeg er parkeret,” sagde den første midaldrende mand.
“Var der nogen i bilen?” spurgte den anden mand.
“Næ, men der lå en kasserolle på bagsædet. Derfor husker jeg den tydeligt,” sagde manden.

“Men tag da og ring til politiet,” foreslog den anden.
“Jo, men det vil jeg da gøre,” lovede manden.
Om forfatteren 
Steen B. J. (f. 1965) er forfatter til over fyrre værker inden for genrerne krimi og historisk roman. Hans mest kendte er Danmarks vel nok længste krimiserie: En udfordring for Team Milton.