facebook-pixel

De tre musketerer 2: Milady

img

De tre musketerer 2: Milady

Fakta om bogen

Titel: De tre musketerer 2: Milady

Undertitel: den officielle manga

Udgivelsesdato: 17-01-2024

Sider: 176

Genre: Tegneserie

Forlag: Cobolt

Forfatter: Néjib

Oversat af: Vigan

Oversat fra: Fransk

Serie: De tre musketerer

Nummer i serien: 2

Illustrationer: Cédric Tchao

ISBN: 9788775880225

Format: Paperback

Den unge gascogner D’Artagnan har opnået sin drøm om at blive musketer i Ludvig XIII’s livgarde. Med hjælp fra vennerne Athos, Porthos og Aramis er det lykkedes ham at skaffe dronningens diamanthalsbånd tilbage i tide til det kongelige bryllup.
Mens kongen samler tropperne for at bekæmpe de protestantiske oprørere i byen La Rochelle, fortsætter kardinal Richelieu og Milady de Winter med at smede rænker for at overtage magten. D’Artagnans elskede Constance er blevet bortført – men tør han indgå en pagt med Milady de Winter for at få hende befriet?
Om serien og filmene 
Efterskrift om historien bag De tre musketerer og Alexandre Dumas’ verdensberømte fortællinger.
Et exceptionelt tegneserieprojekt: Alexandre Dumas parret med japansk shōnen-manga – et episk drama baseret på de nye biografstorfilm!
Den officielle manga baseret på Martin Bourbons to nye storfilm ”De tre musketerer: D’Artagnan” og ”De tre musketerer: Milady” med blandt andre Eva Green, Vincent Cassel, Jacob Fortune-Lloyd og François Civil i hovedrollerne.
Skrevet af den fransk-tunesiske forfatter Néjib (Néjib Belhadj Kacem, f. 1976) og tegnet af den franske mangaka Cédric Tchao (f. 1976). De to bind i mangaen udgør ligesom de to film en samlet historie.