facebook-pixel

Den dovne vegetar

img

Den dovne vegetar

Fakta om bogen

Titel: Den dovne vegetar

Undertitel: En hyldest til hvile, genveje i køkkenet og gode måltider

Udgivelsesdato: 02-10-2023

Genre: Kogebog

Forlag: Grønningen 1

Forfatter: Camilla Skov

Serie: VEGETARISK HVERDAG?

ISBN: 9788773392195

Format: Indbundet

Ny bog fra Vegetarisk Hverdag og Camilla Skov, bestsellerforfatteren bag Vegetarisk i aften? og Billig mad på dyre tallerkener.

Byd dovenskaben velkommen og få god mad med minimal indsats!
Camilla Skov elsker grundig madlavning i slow motion. At hakke langsomt, stirre ud ad vinduet undervejs og måske tænke en tanke. Men dén form for madlavning ændrede sig, da hun blev mor til en lille datter. Hvordan laver man mad og passer på sig selv i en børnefamilie. Man bliver doven!
Den dovne vegetar er fyldt med retter, som er til at overskue også i en tilværelse af fatigue og underskud. Det er enten retter, der er hurtige at lave, eller som passer sig selv i ovnen og kræver et minimum af kokken: Frysermad, plademad, hvor alt kommer i ovnen på samme tid. Pastasnask, hverdagens helte og kager, som smager godt, men ikke vinder bagedysten på udseende.
Med Den dovne vegetar ser Camilla Skov på dovenskab med mildere øjne. I en hektisk hverdag skal madlavning være et helle, en pause. Men selvom vi tager dovenskaben tilbage, kan vi stadig spise godt.

Camilla Skov er kendt fra sin populære instagram Vegetarisk Hverdag og bestsellerkogebøgerne Vegetarisk i aften? og Billig mad på dyre tallerkener.