facebook-pixel

Den store skærmkamp

img

Den store skærmkamp

Fakta om bogen

Titel: Den store skærmkamp

Undertitel: En far og forskers syn på, hvordan vi slutter fred med vores børn, os selv og alle de forbandede skærme

Udgivelsesdato: 15-11-2023

Sider: 264

Genre: Pædagogik

Forlag: Dansk Psykologisk Forlag

Forfatter: Andreas Lieberoth

ISBN: 9788771589405

Format: Hæftet

DEN STORE SKÆRMKAMP er i fuld gang – i medierne, i børnefamilierne, på skolerne og i os selv. Skærmene får skylden for alverdens ulykker, trivselskrisen hos børn og unge, psykiske lidelser og moralsk forfald.

Det er klogt at være kritisk over for nye teknologier. Men det er uklogt at stirre sig blind på simple løsninger på komplekse problemer.

Er skærmskammen berettiget? Er det opblæst mediehysteri? Hvordan sorterer vi vrøvl fra videnskab? Hvad ved vi rent faktisk?

Det har forsker og familiefar Andreas Lieberoth sat sig for at undersøge.

Forfatteren tager os med på en veloplagt faglig og personlig rundtur i forskningen og sine erfaringer som far i en digital verden. Det er den store jagt efter svarene på, hvad skærme gør ved os selv, vores børn og deres trivsel og udvikling. Ved vores liv, relationer og kultur.

Det digitale liv væver sig ind i vores adfærd og vores tanker. Det fylder i hverdagen, påvirker os og forandrer os. Det kræver en ny forståelse hos forældre, lærere, ja, os alle sammen.

DEN STORE SKÆRMKAMP giver nuancer og ny viden – og inspiration til, hvordan man kan finde sin egen vej, bygge bro over generationskløften og navigere som forældre i en digital tid.