facebook-pixel

Den våde grav

img

Den våde grav

Fakta om bogen

Titel: Den våde grav

Udgivelsesdato: 05-10-2023

Genre: Krimi og spænding

Forlag: Gyldendal

Forfatter: Robert Galbraith

Oversat af: Annelise Skov

Serie: Cormoran Strike

Nummer i serien: 7

Format(er)ISBN
Indbundet bog9788702408201
Lydbog til download9788702408225

Detektivbureauet i Denmark Street bliver kontaktet af en fortvivlet far, hvis søn har sluttet sig til en religiøs bevægelse. Manden er dybt bekymret for sin søn og mener, at der i virkeligheden er tale om en bizar sekt, som har slået sig ned på et forladt herresæde i Norfolk, hvor de nu holder hans søn isoleret og afsondret fra sin familie. Han beder Strike og Robin om hjælp til at få sønnen ud og kulten afsløret.
På overfladen fremstår bevægelsen som en kirkelig organisation, der arbejder for en bedre verden, men det står hurtigt klart for Strike, at der snarere er tale om dødsensfarlig tilbedelse af nogle få karismatiske ledere, som gemmer på uhyggelige hemmeligheder. Da der samtidig sker uforklarlige dødsfald blandt kritikere af bevægelsen, beslutter Robin sig for at rejse til Norfolk for at finde ud af, hvad der i virkeligheden foregår inde bag murene.
Men Robin er langt fra forberedt på de farer, der venter hende. Måske har både hun og Strike for en gangs skyld undervurderet den modstander, de står overfor.
”Den våde grav” er den åndeløst spændende fortsættelse af historien om Cormoran Strike og Robin Ellacott, som man læser med hjertet oppe i halsen.