Om at ville livet, selvom man bliver ramt af en kronisk sygdom.
Der er et liv alligevel!
For det er der, selvom det synes som om mange mener, man burde gå direkte i kørestolen og opgive alle sine drømme, når man pludselig får et tvangsægteskab på nakken i en alder af 19 år.

Ægtefællen som sagde “Ja” havde multiple sklerose.

Ditte Bjergsted fortæller i denne bog på en rå og ærlig måde om at skulle leve med denne ægtefælle som hun på ingen måde havde ønsket sig. Det at skulle leve med en kronisk sygdom resten af sit liv og alligevel råbe op om at “Ja, jeg har et liv alligevel”.

Det er bog med smerte, håb og tro.

Mød Ditte. Hun har en stemme som ingen anden; en stemme, der vil råbe op og fortælle, at hun stadig vil have ret til at elske livet … selvom hun også er kronisk syg.

Forfatter: Ditte Bjergsted er født i 1988, opvokset- og fortsat bosat i København. Hun er uddannet fra Københavns Universitet, hvor hun tog en bachelor i arabisk og en kandidat i Mellemøstens sprog og samfund. Til daglig arbejder Ditte i en børnehave og arbejder ved siden af, på at starte hendes egen forretning op. Dette er hendes anden bog.

Forord af: Mikkel Anthonisen (født 1967) er overlæge på Herlev Hospital og har i mange år arbejdet med sklerose. Mikkel er desuden psykoterapeut og sømand og stiftede i 2013 Sailing Sclerosis Fonden og Oceans of Hope og sejlede fra 2014 til 2015 jorden rundt i en sejlbåd med en aktiv besætning af mennesker med sklerose. Mikkel bor i Sydhavnen i København sammen med Ida og deres fire børn.

Fakta om bogen
Titel: Der er et liv alligevel
Forfatter: Ditte Marie Bjersted
Originaltitel: Der er et liv alligevel
Sider: 135
Omslag: Hæftet
Forlag: Human Publishing Worldwide ApS