facebook-pixel

Det Brænder Stadig

img

Det Brænder Stadig

Fakta om bogen

Titel: Det Brænder Stadig

Undertitel: En spændingsroman om mordbranden på Scandinavian Star

Udgivelsesdato: 29-02-2024

Sider: 464

Genre: Krimi og spænding

Forlag: ReveaLit

Forfatter: Lene Rikke Bresson

Serie: Mona Lisa Kirk-serien

ISBN: 9788792108067

Format: Paperback

“Det brænder stadig” er en samtidsroman, der belyser et mørkt kapitel i dansk søfart fra en helt ny og original vinkel. I tiden efter den tragiske dødsbrand på Scandinavian Star – der kostede 159 uskyldige passagerer livet – følges en række sammensatte og mærkede personligheder i deres bestræbelser på at afdække, forstå og komme videre efter den ubegribelige tragedie. Personernes stemmer leder os igennem et netværk af overraskende begivenheder, vinkler og steder.

Den stærkeste stemme er Scandinavian Stars egen. Uden melankoli og selvmedlidenhed fortæller skibet sin egen version af, hvordan det oplevede branden og de prisgivne passagerer, der kæmpede for livet.
Det Brænder Stadig er 3. selvstændige roman i serien om den hjerneskadede og mønsterkloge Mona Lisa Kirk – denne gang med udgangspunkt i mordbranden på Scandinavian Star og dødssynden grådighed.Mona Lisa Kirk-serien “Mellem mur og tårne” er en samfundskrønike om tiden mellem Berlinmurens fald og terrorangrebet på World Trade Center. Hver af seriens selvstændige romaner tager udgangspunkt i en af de syv dødssynder.