facebook-pixel

Det er punk at være positiv

img

Det er punk at være positiv

Fakta om bogen

Titel: Det er punk at være positiv

Undertitel: 40 Langsomme samtaler med internationale intellektuelle om århundredets kriser, opbrud og veje fremad

Udgivelsesdato: 12-06-2024

Sider: 448

Genre: Politik, Debat

Forlag: Informations Forlag

Forfatter: Rune Lykkeberg

ISBN: 9788794504270

Format: Hæftet

Rune Lykkeberg taler med de største intellektuelle om verdens største problemer. Det er punk at være positiv er den tredje samling af Lykkebergs Langsomme samtaler.

”Det har siden vi begyndte Langsomme samtaler været ambitionen at bringe forskellige former for indsigt sammen. At få magtens erfaringer, tænkningens ideer, aktivisternes strategier og drømme, forskernes viden og forfatternes fortællinger til at mødes, fordi det hele hænger sammen.

Ingen ser verden samme sted fra, men alle forholder sig til den samme virkelighed. Vi er ude på heden sammen, det kan godt være, den gamle verden er i opløsning, men den nye er også under opbygning.” – Fra forordet

Rune Lykkeberg (1974) er chefredaktør på Dagbladet Information. Har tidligere udgivet Kampen om sandhederne (2008), Alle har ret (2012), Deutschstunde (red. sm. Peter Nielsen 2017), Vesten mod Vesten (2019), Hegel (red. 2020) og Samtaler om Shakespeare (2021). Han har bl.a. modtaget Georg Brandes-prisen, De Berlingske Journalisters Pris, Holbergmedaljen og Selskabets Pris.