facebook-pixel

Det grønne pengetræ

img

Det grønne pengetræ

Fakta om bogen

Titel: Det grønne pengetræ

Undertitel: Sådan tjener du penge på den grønne omstilling

Udgivelsesdato: 03-06-2024

Sider: 212

Genre: Politik, økonomi, erhverv og jura

Forlag: Politikens Forlag

Forfatter: Magnus Barsøe

Oversat fra: dansk

Format(er)ISBN
Hæftet bog9788740083781
Hæftet bog9788740083781

Vi ved det godt: Klimakrisen er tidens største politiske, sociale og økonomiske problem. Vores afhængighed af fossile brændsler risikerer reelt at blive menneskehedens endeligt. Vi skylder fremtidige generationer at sætte alt ind for at reducere udledningen af drivhusgasser. Lige nu.

Men glem alt dette et øjeblik. Det grønne pengetræ er hverken en appel til din dårlige samvittighed eller dit varme hjerte. Bogens altoverskyggende argument er kynisk: Vi skal sætte tryk på den grønne omstilling, fordi der er gode penge at tjene på den. Vi skal erstatte det fossile med grønt, fordi det er en guldrandet forretning for danske virksomheder, almindelige lønmodtagere og din privatøkonomi.

Igennem interviews med alt fra topchefer til havnearbejdere og atomfysikere, understreger Magnus Barsøe det imponerende potentiale inden for de grønne investeringer. Han kommer med politiske forslag, der kan sætte skub i den grønne omstilling og leverer en bredside til venstrefløjens vækstkritikere. Og han tager fat på et af de mest kontroversielle emner i klimadebatten: atomkraft.