facebook-pixel

Det som ingen vil vide

img

Det som ingen vil vide

Fakta om bogen

Titel: Det som ingen vil vide

Undertitel: en mors bekendelser

Udgivelsesdato: 04-10-2023

Sider: 192

Genre: Romaner og noveller

Forlag: Brændpunkt

Forfatter: Henriette Borup Borregaard

ISBN: 9788794377546

Format: Hæftet

Trisse vil ikke have børn. Det vil kæresten Roar til gengæld gerne, og da han finder ud af, at Trisse har brugt prævention i smug, går de fra hinanden efter et voldsomt skænderi. Efter bruddet ser Trisse sig nødsaget til at flytte tilbage til den lille flække, hvor hun er vokset op. Men ud over genforeningen med gamle veninder, kærester og landsbytosser viser sig også en anden stor forandring i Trisses liv – og den bliver ikke mindre, som månederne går.

Det som ingen vil vide – en mors bekendelser er en humoristisk og ærlig roman særligt for kvinder og mødre, der ønsker at underholdes med alt det som ingen vil vide om graviditet, hormoner, kropsvæsker, mødregrupper, hårtørrerens mange funktioner og alt det skønne – og uskønne –  derimellem. Samtidig er det en fortælling om svære valg og om at vende hjem til provinsen.
Henriette Borup Borregaard (f. 1986) er selv født og opvokset i udkanten af Danmark mellem hav og fjord. Selvom hun er flyttet fra fødebyen, er hun stadig bosiddende i provinsen og har to vidunderlige børn. Forfatteren er uddannet Cand.it. fra Aalborg Universitet. Det som ingen vil vide – en mors bekendelser er forfatterens debutroman.