facebook-pixel

Detektiven indeni

img

Detektiven indeni

Fakta om bogen

Titel: Detektiven indeni

Udgivelsesdato: 15-09-2023

Sider: 236

Genre: Krimi og spænding

Forlag: Forlaget Mellemgaard

Forfatter: David Sparrevohn Mørck

ISBN: 9788776083939

Format: Hæftet

Tænk, hvis din mest realistiske drøm ikke stoppede, men blot fortsatte, så snart du faldt i søvn. Tænk, hvis du i denne drøm var nærmest uovervindelig og succesfuld i både job og med det modsatte køn.

Dét behøver Anders Bondo Carlsen ikke at forestille sig, for det er den virkelighed, han lever i.
Trods daglige trivialiteter er alting tilsyneladende på plads i Anders’ vågne liv, så hvorfor er han pludselig privatdetektiven Ivan Jansen, hver gang han falder i søvn?
Hvad der synes at starte som et biologisk lune, tager en truende drejning, da drømmedetektiven står over for mordet på Pauline Quist. En mordgåde, der på ingen måde ligner noget, Ivan Jansen har set før.
Mens Anders’ vågne liv er ved at falde fra hinanden, involverer han sig mere og mere desperat i drømmens menneskejagt, der forekommer vigtigere og mere virkelig end virkeligheden.
Hvorfor … og kan Zenia redde ham?
Uddrag af bogen
”Det er, fordi kun én enkelt kombination giver orden, mens et endeligt, men ubegribelig stort antal kombinationer fører til kaos. Det gælder alting i universet, så selv om vinden kunne frembringe et sandslot, fordi sandkornene teoretisk set, på et eller andet sted og tidspunkt, lige så godt kunne ligge præcis sådan, så er den statistiske regel, at alting bevæger sig fra enhver form for orden hen imod kaos, simpelthen fordi orden, i modsætning til den almindelige opfattelse, er et kortvarigt glimt af vanvid i en kaotisk virkelighed. Det er derfor alt dør. Eksistens kræver orden, men ingen og intet kan opretholde orden for evigt, for orden er en perversion.”
Om forfatteren 
David Mørck har været bosat på Frederiksberg, i København, Nykøbing Falster, Silkeborg og nu sydøst for Odense og mangler således kun Lolland og et utal af mindre øer, før han kan kalde sig lokal i hele Danmark. Har også skrevet trilogien: Det uvelkomne bevis, Forbrydelsen i Jelling og Schrödingers paradoks.