facebook-pixel

Done beats perfect

img

Done beats perfect

Fakta om bogen

Titel: Done beats perfect

Undertitel: Lederens guide til en succesfuld digitaliseringsrejse

Udgivelsesdato: 01-02-2023

Sider: 192

Genre: Politik, økonomi, erhverv og jura

Forlag: Gyldendal

Forfatter: Kasper Witzke & Jaweed Agha

Oversat fra: dansk

Format(er)ISBN
Hæftet bog9788702392494

Digitalisering er for mange et afgørende konkurrenceparameter, og er en driver til at skabe nye forretningsmuligheder. Få en guide til at lede digitaliseringsprocesser, som hviler på princippet om digital modenhed, og nemt kan deles med din organisation og tilpasses jeres udfordringer.
I bogen får du en guide til at drive digitaliseringsprocessen og skabe nye forretningsmuligheder. Du får et crash course i udvalgte aktuelle digitaliseringsinitiativer og teknologier, samt en indsigt i at det ikke er selve digitaliseringen eller teknologien, der er problemet. Det er ledelse af digitalisering og teknologier og de konstante organisatoriske forandringer, som skaber de største udfordringer.
Du får også løsninger til, hvordan du kommer succesfuldt i gang og i mål med din digitaliseringsrejse, samt konkrete cases med succesfulde små og mellemstore virksomheder, og hvordan de har håndteret arbejdet med digitalisering og teknologier.
Bogen er med særligt fokus på små og mellemstore virksomheder og enkeltstående afdelinger i større organisationer, om oftest er dem, der har store udfordringer med digitalisering og teknologier.