facebook-pixel

Dragenotatet

img

Dragenotatet

Fakta om bogen

Titel: Dragenotatet

Udgivelsesdato: 22-03-2023

Sider: 412

Genre: Krimi og spænding

Forlag: Turbine

Forfatter: Michael Larsen

Oversat fra: dansk

Format(er)ISBN
Hardback9788740662146

Et medicinalfirma hyrer den unge insektekspert og biologistuderende Camilla til at finde en ganske særlig og meget sjælden bille, der indeholder et stof, der tilsyneladende kan sikre evig ungdom. Men noget stikker under, og da Camillas ekskæreste Benjamin med forbindelser til samme medicinalselskab undervejs i jagten på det unikke stof findes død, går det op for Camilla, at suspekte kræfter er på spil, og hun tager flugten sammen med journalisten Mikkel Valentin, der egentligt er hyret til at overvåge hende, men nu beslutter sig for at hjælpe.
Men hvem er de på flugt fra? Og hvad er det egentligt, hun og Mikkel jagter? Er det overhovedet den meget sjældne bille, eller er det i virkeligheden noget, verden aldrig tidligere har set? Et rumvæsen, et videnskabeligt eksperiment, der er slået fejl? Hvem er de andre, der jager det ukendte – og hvorfor? Er det for at redde verden – eller for at ødelægge den?
Camilla bliver viklet ind i en verden, hvor al sund logik bliver udfordret, mørke kræfter truer, og hvor hun må stå ansigt til ansigt med sin værste frygt.

MICHAEL LARSEN fik sit internationale gennembrud med thrilleren Uden sikker viden, og han er manden bag den ikoniske thriller Slangen i Sidney, solgt i mere end 100.000 eksemplarer og udgivet i en lang række lande. I de senere år er han kendt for Ærø- spændingsromanerne Mordet på øen og Dødens kode, der er under filmatisering.