facebook-pixel

Du ligner da ellers ikke en vegetar

img

Du ligner da ellers ikke en vegetar

Fakta om bogen

Titel: Du ligner da ellers ikke en vegetar

Udgivelsesdato: 14-09-2023

Sider: 216

Genre: Samfund

Forlag: Byens Forlag

Forfatter: Arne Woythal

ISBN: 9788776160494

Format: Hæftet

Kan en vegetar også være en voksen mand?

I DU LIGNER DA ELLERS IKKE EN VEGETAR fortæller tegner og forfatter Anders Morgenthaler, billedkunstner Kristian von Hornslet, journalist Henrik Palle, forfatter Torben Munksgaard, bioetiker ph.d. Mickey Gjerris, generalsekretær i DVF Rune-Christoffer Bech Dragsdahl, kogebogsforfatter Kirsten Skaarup og verdens bedste kok, Rasmus Kofoed fra Geranium, om deres liv som vegetarer.
Bogen tager dig fordomsfrit med rundt i argumenterne for at leve plantebaseret. Om du har et blødt hjerte for dyr, om du brænder for klimaet og biodiversiteten, eller det er af helbredsmæssige årsager, du ønsker at leve plantebaseret, så er der gode råd at hente.
Vidste du, at der lever flere pattedyr i den industrielle produktion på jordkloden end mennesker? At den største effekt, du som individ kan få, hvis du vil gøre noget godt for klimaet, er ved at spise plantebaseret? At det har en beviselig gavnlig effekt for potensen at leve plantebaseret?
DU LIGNER DA ELLERS IKKE EN VEGETAR er skrevet af Arne Woythal, der selv blev vegetar som 58-årig, og som igennem hele sit arbejdsliv har været i politiet, hvor det at være vegetar var meget usædvanligt.