Hvis du voksede op i isolation langt ude i skoven … Ville du så vide, at noget var galt? En nervepirrende menneskejagt i Michigans ødemark.

Helena Pelletier har en hemmelighed: Hendes far kidnappede hendes mor som fjortenårig. Helena er undfanget og opvokset i Michigans ødemark i et bjælkehus, hvor hun boede med sin mor og far og lærte at fiske, jage og spore dyr. Uden nogensinde at møde andre mennesker. Hun elskede sit liv i naturen og anede ikke uråd. Og på trods af sin fars uberegnelige adfærd, så elskede hun ham … indtil hun som tolvårig fandt ud af, hvad han havde gjort. Femten år senere er Helenas far, Dyndkongen, som han blev kaldt af pressen efter et HC Andersen-eventyr, flygtet fra fængslet. Helena begiver sig straks ud for at fange ham med sin riffel. Hun er den eneste, der kan spore ham, for alt, hun ved om overlevelse og jagt, har hun lært af ham. Men hvem jagter i virkeligheden hvem?

Dyndkogens datter er første bog på dansk af Karen Dionne. En must-read til fans af Paula Hawkins, Karin Slaughter og dem, der elsker rå og stemningsfulde film og tv-serier som Winter’s Bone og True Detective.

“Sensationel god spænding.” – Lee Child

“Jeg er meget begejstret.” – Karin Slaughter

“Det løb mig koldt ned ad ryggen.” – People

“Helenas modsatrettede følelser omkring sin far og sin egen identitet løfter denne enestående historie.” – Publishers Weekly

Fakta om bogen
Titel: Dyndkongens datter
Forfatter: Karen Dionne
Originaltitel: The Marsh King’s Daughter
Originalsprog: eng
Sider: 304
Omslag: Hæftet
Forlag: Lindhardt og Ringhof