facebook-pixel

Eksil

img

Eksil

Fakta om bogen

Titel: Eksil

Udgivelsesdato: 08-08-2023

Genre: Krimi og spænding

Forlag: Alpha Forlag

Forfatter: Jane Harper

Oversat af: Brian Dan Christensen

Serie: En Aaron Falk-krimi

Nummer i serien: 3

Format(er)ISBN
Hæftet bog9788772391595
Hæftet bog9788772391595
Ebog (ePub)9788775622177
Lydbog til download9788775622184

Under den årlige mad- og vinfestival i Marralee i det sydlige Australien forsvinder Kim Gillespie sporløst en forårsaften. Hendes etårige datter bliver fundet i en barnevogn for foden af pariserhjulet.

Et år efter Kim Gillespies forsvinden er hendes venner og familie samlet for at fejre barnedåb. Med som gæst er Aaron Falk fra politiet i Melbourne, som også var på besøg, da Kim forsvandt. Og Kims ældste datter, der ikke har opgivet håbet om at finde sin mor, fordi sagen aldrig er blevet opklaret.

Gensynet med Marralee, hvor det på ny er blevet festivaltid, bringer minder frem hos Aaron, og han begynder at grave i det lokale politis efterforskning af sagen. Selv befinder han sig ved en skillevej i livet. Også på den front udvikler ferien i de idylliske omgivelser sig helt anderledes end forventet.

Mange sandheder om Kims forsvinden og hendes liv, efter at hun flyttede fra Marralee, er aldrig kommet frem i lyset. Hendes skilsmisse, depression og selvvalgte eksil i Adelaide med en ny mand. Hvad får en mor til at forlade sit barn? Og hvad skete der i virkeligheden med Kim Gillespie?

EKSIL er tredje og sidste bind med politimanden Aaron Falk, som læserne lærte at kende i Jane Harpers internationale bestseller- og gennembrudsroman Tørke og efterfølgeren Skoven. Bøgerne kan læses selvstændigt.