facebook-pixel

Elverdansen

img

Elverdansen

Fakta om bogen

Titel: Elverdansen

Udgivelsesdato: 07-03-2023

Sider: 417

Genre: Krimi og spænding

Forlag: Word Audio Publishing International

Forfatter: Kamilla Oresvärd

Oversat af: Lilian Kingo Kure

Serie: En Mona Schiller-krimi

Nummer i serien: 2

Format(er)ISBN
Hæftet bog9788702390827
Lydbog til download9789180343077
Ebog (ePub)9789180343145

En ung kvinde forsvinder efter en løbetur. Hendes bil bliver fundet tæt ved skoven med åben dør og blod på rattet, og kriminalkommissær i Trollhättan, Anton Asplund, mistænker, at der er sket en forbrydelse.
Antons mor, den forhenværende dommer Mona Schiller, er flyttet tilbage til hjembyen efter en årrække i udlandet. Hun forsøger at genoptage forholdet til sine to voksne sønner, som hun forlod pludseligt for 15 år siden.
Frank, en af Monas bekendte fra byen, var for år tilbage hovedmistænkt, da hans 11-årige datter Elsa, blev bortført af ukendte gerningsmænd i en hvid varevogn. Elsa blev aldrig fundet, men nu dukker Franks navn op i sagen om den unge kvindes forsvinden. Frank beder Mona om hjælp til at finde ud af, hvad der egentlig skete med Elsa dengang.
Mona opdager snart, at der under overfladen i det lille samfund ulmer en rand af mistro og religiøs fanatisme.
”Elverdansen” er andet bind i krimiserien om den stærke, uforfærdede og ABBA-elskende livsnyder Mona Schiller, der hjælper politiet med opklaringer, men skjuler sine egne mørke hemmeligheder.
Citater:

”Så spændende! Den holdt virkelig hele vejen.”
***** – Goodreads
”Jeg kunne godt lide de forskellige karakterer, at de har hemmeligheder, og at der er hemmeligheder i det lille samfund. En god bog, simpelthen!”
**** – Goodreads
”Korte kapitler, der holder tempoet; utrolig velskrevet, spændende, gode miljøer, godt sprog. Jeg kan lide karaktererne, især Mona og Hedda; de er så forskellige, men har virkelig fundet hinanden og er en god duo. Jeg venter med spænding på at få mere at vide om Mona, og hvad der egentlig skete med hendes mand.”
**** – Bokus.se