facebook-pixel

En medarbejders bekendelser om ledelse

img

En medarbejders bekendelser om ledelse

Fakta om bogen

Titel: En medarbejders bekendelser om ledelse

Udgivelsesdato: 14-06-2024

Sider: 182

Genre: Erhverv

Forlag: Akademisk Forlag

Forfatter: Louise Dinesen; Stephen Holst; Katrine Asp-Poulsen

ISBN: 9788750058779

Format: Hæftet

En medarbejders bekendelser om ledelse er et opgør med mere end 100 års ledelsestænkning, hvor ledere og ledelseseksperter har haft definitionsretten over, hvad god ledelse er. I denne bog kommer medarbejderne til gengæld til orde. Den viser, hvad medarbejdere taler med hinanden og deres nærmeste om, når arbejdslivet er svært.

Bogen bygger på interviews med ansatte gennem mere end ti år og er et vindue til det, medarbejdere og ledere siger om hinanden – og ikke til hinanden. Indsigterne giver et unikt indblik i de faresignaler, der går forud for interne kriser og mediesager om dårlig ledelse, stress, krænkelser og usunde arbejdsmiljøer.

En medarbejders bekendelser om ledelse hylder medarbejderesog lederes grundlæggende værdi som mennesker og er skrevet til alle, der er optaget af trivsel i arbejdslivet uanset rolle og titel.

”Bogen giver stemme til dem, som oplever og skal leve med den ledelse, vi har. Dermed er den et vigtigt indblik i, hvordan ledelse opleves i organisationer, når det er svært at tale sammen. Det er et perspektiv, jeg har savnet i ledelseslitteraturen – også i Danmark.”
– Fra bogens forord af Christian Ørsted