facebook-pixel

Fatale forbindelser

img

Fatale forbindelser

Fakta om bogen

Titel: Fatale forbindelser

Udgivelsesdato: 01-11-2023

Sider: 420

Genre: Krimi og spænding

Forlag: Brændpunkt

Forfatter: Thomas Helle

Serie: Michael Frost

ISBN: 9788794377805

Format: Hæftet

Thomas Helle er tilbage med endnu en nervepirrende og dramatisk krimi om lejesoldaten Michael Frost. Fatale Forbindelser er en selvstændig fortsættelse i krimiserien.

Frost sidder i lufthavnen i Columbia på vej hjem til Danmark, da en kryptisk besked fra hans gamle soldaterkammerat, Kenn, får alarmklokkerne til at ringe. De sidste spor fra kammeraten fører Frost til den nordjyske vestkyst og til den lille ferieby Lønstrup, hvor alt ånder fred og idyl på overfladen.
Samtidig er en stribe af brutale drab skyllet ind over landet. Drab, der tilsyneladende ikke har nogen forbindelse til hinanden, men som på hver sin måde trækker tråde til den forsvundne soldaterkammerat.
Undervejs støder Frost på Hana Surya, en gammel bekendt, som også selv er på jagt efter Kenn. Sammen må de finde ud af, hvad der er sket.
Sporene bringer Frost og Surya rundt i store dele af Jylland. Hele tiden med truslerne lige i hælene.
Thomas Helle, f. 1981, er opvokset ved Vesterhavet og er uddannet skolelærer. Forfatteren har været udsendt som soldat på Balkan. Thomas Helle debuterede i 2018 med thrilleren De Dødes Tid og i 2022 udkom 1. bind i Michael Frost-serien, Blodige brikke