facebook-pixel

Fire tusind uger

img

Fire tusind uger

Fakta om bogen

Titel: Fire tusind uger

Undertitel: Time management for almindelige dødelige

Udgivelsesdato: 21-04-2022

Genre: Krop, sind og sundhed

Forlag: Don Max

Forfatter: Oliver Burkeman

Oversat af: Tonny Vorm

Format(er)ISBN
Indbundet bog9788740046434
Ebog (ePub)9788740077216
Lydbog til download9788740077193

Hvad ville der ske, hvis du holdt op med at prøve at nå det hele, så det endelig kunne lykkes dig at nå de ting, der virkelig betyder noget?
Det moderne menneske er som besat af vores uendelige to do-lister og overfyldte indbakker, og vi kæmper en evindelig kamp mod distraktionerne og vores svindende koncentrations- evne. Alligevel formår vi sjældent at se sammenhængen mellem de daglige kampe mod tiden og det ultimative time management-problem: spørgsmålet om, hvordan vi bedst muligt skal spendere vores absurd korte tid på planeten – en tid, som i gennemsnit beløber sig til omkring fire tusind uger. Fire tusind uger er en opløft ende, fængslende og dybt realistisk udforskning af netop denne problemstilling. Den afviser vores nyttesløse besættelse af at nå det hele og introducerer os i stedet til red- skaber, der kan bruges til at konstruere et meningsfuldt liv ved at omfavne snarere end benægte dets begrænsninger.
Den viser os, at den måde, vi forholder os til tiden på, ikke er uundgåelig og uforanderlig, men resultatet af et valg vi har truffet, både som individer og som samfund. Og at alle disse åbenbaringer kan forandre vores verdenssyn.
Med afsæt i lærdom fra gamle og nye filosoffer, psykologer og åndelige vejledere sætter Oliver Burkeman sig med Fire tusind uger for at omstrukturere vores forhold til tid – og for at frigøre os fra dens tyranni.