facebook-pixel

For dig

img

For dig

Fakta om bogen

Titel: For dig

Udgivelsesdato: 11-10-2023

Sider: 272

Genre: Romaner og noveller

Forlag: Brændpunkt

Forfatter: Michael Folkmann-Schjerbeck

ISBN: 9788794377621

Format: Hæftet

De tre venner, Robert, Marc og Rikke, er vokset op i skyggen af svigt, misbrug og vold. De har sammen modstået brutale prøvelser, som livet har kastet efter dem, men deres stærke venskab og kærligheden til hinanden har gennem alle år skabt små lysglimt i en ellers mørk verden.

Da en af dem bliver fundet brutalt myrdet, efterlades de andre i en verden af kaos og hævn. Historien forvandler sig til en desperat jagt efter den skyldige, og vejen mod sandheden viser sig at være fyldt med farlige hemmeligheder og fortidens stemmer. Men alt er ikke umiddelbart, hvad det ser ud til at være, og deres moralske grænser skubbes længere og længere, imens deres indre dæmoner truer med at udslette den virkelighed, de har tilbage.
For Dig er en hjerteskærende og dyster spændingsroman, der inviterer læseren ind i en verden, som er præget af smerte, fortvivlelse og ikke mindst kærlighed.
Michael Folkmann-Schjerbecks (f. 1983) første roman For dig er en gribende og brutal spændingsroman om tab, hævn, kærlighed og misforstået loyalitet. Michael har hentet inspiration til dele af bogen og dens karakterer fra sin egen opvækst. Han har en kandidatgrad fra IT-Universitetet i København og har arbejdet som ekstern lektor på CBS.