facebook-pixel

Forfulgt på marsken

img

Forfulgt på marsken

Fakta om bogen

Titel: Forfulgt på marsken

Udgivelsesdato: 05-10-2023

Sider: 412

Genre: Krimi og spænding

Forlag: Alpha Forlag

Forfatter: Joy Ellis

Oversat af: Lotte Follin

Serie: Nikki Galena

Nummer i serien: 5

Format(er)ISBN
Hæftet bog9788772391533
Lydbog til download9788775622139
Ebog (ePub)9788775622078

Efter en alvorlig ulykke bliver kriminalkommisær Nikki Galenas nære veninde Helen Brook fastklemt i en sammenstyrtet kælder. Hun slipper mirakuløst med livet i behold, men lider af voldsomme flashbacks om en ukendt mand, der var fanget i kælderen sammen med hende, og som tilstod et mord – men politiet har ingen spor efter ham.

Helen beder Nikki om hjælp. Hun er bange og føler, at nogen overvåger hende, men ingen kan finde ud af, om det er virkeligt, eller om følelsen er udløst af hendes traume.

Samtidig er Stephen Cox tilsyneladende tilbage i byen, manden, der allerede én gang tidligere har ødelagt Nikkis liv, og han er stadig lige skræmmende og uforudsigelig. Inden længe er hele byen i oprør, og Helens frygt fører Nikki og Joseph ned ad et meget farligt spor.

FORFULGT PÅ MARSKEN er femte bind i Nikki Galena-serien, der foregår i den fiktive by Greenborough i området The Fens nord for Cambridge, et stort, fladt marskområde, kendt for sine hyggelige småbyer, hvor alle kender alle, og for den tætte tåge, der har pludselig kan lægge sig over landskabet.