facebook-pixel

Forvandlingens smerte

img

Forvandlingens smerte

Fakta om bogen

Titel: Forvandlingens smerte

Undertitel: Et møde med sjælen og en vej til erkendelse

Udgivelsesdato: 18-12-2023

Sider: 76

Genre: Krop og sind

Forlag: Forlaget Mellemgaard

Forfatter: Marie Vinterlys

ISBN: 9788776085360

Format: Hæftet

Et frø bliver sået i et menneske, en spire søger opad mod lyset, en forvandling bliver vakt til live. Ud af mørket, hvor forhindringerne stod i kø, og ind i nye og anderledes billeder på et liv. Ud af vanetænkningens fastlåshed og ind i en ny spiral, der fører til nytænkning, nye kontakter og fremfor alt til erkendelser og fremsynethed. En forvandling byder på op/og nedture – der er både lyse og mørke dage – men frøet er i konstant vækst, nedbryder gamle vaner og tager imod det nye liv. I løbet af processen vokser planten sig større og stærkere, sætter nye frø, spiralen blander sig med andre spiraler. Ikke som en konkurrent, men som en ven, og se – en ny verden åbner sig for mange. Det er udvikling på både personligt og universelt plan. De store tænkere så og beskrev det for længe siden. Blandt andet så 1960’ernes filosoffer mulighederne for de kommende generationer i overgangen mellem Fiskens og Vandbærerens Tidsaldre. De levede ikke forgæves – vi kan tage ved lære af dem og se fremad.

Uddrag af bogen
Forvandling
På ét plan fortsætter hverdagen næsten uforandret, dvs. rengøring, indkøb osv., men på et andet plan – et udover det sædvanlige – opleves en proces, som for mit vedkommende blev sat i gang af et ønske om at forandre væsentlige sider af netop hverdagslivet. En forvandling blev aktiveret, og selv om man skal passe på, hvad man ønsker, var det ønske netop udsprunget af et ønske om forandring.
Altså blev mit ønske om en verden udover det hverdagsagtige, taget alvorligt, og ikke kun en forandring, men også en forvandling – kaldet en transformation – blev en del af hverdagen på det følelsesmæssige, mentale og spirituelle plan.

Som titlen indikerer, var forvandlingen forbundet med smerte. Om andre oplever det samme, kan jeg ikke vide, men fordi jeg har mødt nogle få andre, der har oplevet noget lignende, tør jeg skrive her, at forvandling ikke er smertefri.
Om forfatteren 
Marie Vinterlys har i mere end 20 år arbejdet med og fortalt om transformation/forvandling. Sideløbende har hun modtaget inspiration til at arbejde med transformationsastrologi, hvilket bl.a. resulterede i bogen Det astrologiske livshjul, der udkom i 2007.

I 2023 udkom bogen Transformation, der tog hul på oplevelsen og arbejdet med at bearbejde den forvandlingsproces, som en transformation indebærer. Forfatteren har sideløbende arbejdet som underviser, vejleder og afdelingsleder i både privat og offentligt regi.