facebook-pixel

Fra en, til to, til co-teaching

img

Fra en, til to, til co-teaching

Fakta om bogen

Titel: Fra en, til to, til co-teaching

Undertitel: Sådan kommer du i gang med at co-teache

Udgivelsesdato: 06-10-2023

Sider: 232

Genre: Pædagogik

Forlag: Forlaget Pressto

Forfatter: Trine Bjerg & Rikke Rask

Illustrationer: Trine Bjerg

ISBN: 9788793716889

Format: Hæftet

Co-teaching er en forskningsbaseret, systematisk og målrettet måde at samarbejde på til gavn for både lærere og elever. Det er således noget andet og meget mere end de tolærerordninger, der er udbredte i den danske folkeskole. Fra en, til to, til co-teaching forklarer hvorfor og hvordan.
Det er både en bog om teorierne og forskningen bag begrebet co-teaching og en praktisk håndbog til, hvordan man helt konkret griber co-teaching an. Det gør den unik i en dansk sammenhæng.

De to forfattere har gennem en årrække arbejdet systematisk med co-teaching i Gladsaxe Kommune, og de har flere gange besøgt skoler i USA for at få den nyeste viden om emnet og blive inspireret til at videreudvikle metoden og tilpasse den en dansk skolepraksis.
Bogen er en guldgrube af konkrete værktøjer, gode råd, refleksioner, vigtige opmærksomhedspunkter, udfordringer og eksempler på, hvordan man bedst kan udvikle inkluderende læringsmiljøer ved at bruge co-teaching som samarbejdsform. Forfatterne inviterer læseren ind i maskinrummet, uanset om du er lærer, pædagog, vejleder, PPR-medarbejder eller leder.