facebook-pixel

Fremstilling af pølser og pålægsvarer Det man bør vide -og lidt til

img

Fremstilling af pølser og pålægsvarer Det man bør vide -og lidt til

Fakta om bogen

Titel: Fremstilling af pølser og pålægsvarer Det man bør vide -og lidt til

Udgivelsesdato: 14-03-2024

Sider: 374

Genre: Mad og vin

Forlag: Forlaget JensA

Forfatter: Jens A. N. Andersen

ISBN: 9788797452806

Format: Paperback

Bogen repræsenterer en livslang interesse for fremstillingen af pølser, pålægsvarer og de bagvedliggende teknikker. Den er desuden et forsøg på at bevare håndværket og de autentiske smagsoplevelser, der opnås ved at gøre tingene selv, med færrest mulige tilsætningsstoffer.

Med over 25 års undervisningserfaring inden for madlavning ønsker forfatteren ikke blot at dele gennemprøvede opskrifter, men også de historier, der ligger bag dem.

Opskrifterne er så enkle, at nybegyndere vil have nemt ved at forstå og følge dem. For passionerede hobbyfolk er der spændende udfordringer, og for professionelle er der samlet en enorm mængde viden.