Fremtiden spirer
Titel: Fremtiden spirer
Undertitel: menneskets ernæring og sundhed
Udgivelsesdato: 18-11-2022
Genre: Skole- og lærebøger
Forlag: Systime
Forfatter: Frank Rudolf Jacobsen
ISBN: 9788743323198
Format: Hæftet
Titel: Fremtiden spirer
Undertitel: menneskets ernæring og sundhed
Udgivelsesdato: 18-11-2022
Genre: Skole- og lærebøger
Forlag: Systime
Forfatter: Frank Rudolf Jacobsen
ISBN: 9788743323198
Format: Hæftet
Fremtiden spirer giver indsigt i ikke bare menneskets fordøjelse, næringsstoffer og mikrobiom, men sætter også fokus på, hvad mennesket skal spise i fremtiden ved at gennemgå bl.a. nye fødevareprodukter som stamcellekød og plantebaseret kød samt nye produktionsmetoder. Menneskets kost er et centralt område, når der skal undervises i mikrobiologi, makromolekyler og fysiologi i biologi og bioteknologi på stx, htx og hf. Med bogen Fremtiden spirer får du et gennemarbejdet materiale i hånden, der dels gennemgår opbygning af væv, fordøjelse og næringsstoffer og dels sætter fokus på, hvad mennesket skal spise i fremtiden, når verdens befolkning i 2050 runder 9,8 milliarder, og klimaforandringer og bæredygtighed er nøgleord. Bogen er opbygget i tre let tilgængelige sektioner med hver deres fokusområde samt mange og varierede opgaver undervejs.
Velkommen
Dette websted bruger cookies, så vi kan give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookieoplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner som at genkende dig, når du vender tilbage til vores websted og hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af webstedet du synes er mest interessante og nyttige.
Nødvendig cookie vil altid være aktiveret, så vi kan gemme dine præferencer for cookieindstillinger.
Hvis du deaktiverer denne cookie, kan vi ikke gemme dine præferencer. Det betyder, at hver gang du besøger dette websted, skal du aktivere eller deaktivere cookies igen.
Dette websted bruger Google Analytics til at indsamle anonyme oplysninger såsom antallet af besøgende på webstedet og de mest populære sider.
At holde denne cookie aktiveret hjælper os med at forbedre vores websted.
Aktiver venligst nødvendige cookies først, så vi kan gemme dine præferencer!