facebook-pixel

Fremtiden spirer

img-placeholder

Fremtiden spirer

Fakta om bogen

Titel: Fremtiden spirer

Undertitel: menneskets ernæring og sundhed

Udgivelsesdato: 18-11-2022

Genre: Skole- og lærebøger

Forlag: Systime

Forfatter: Frank Rudolf Jacobsen

ISBN: 9788743323198

Format: Hæftet

Fremtiden spirer giver indsigt i ikke bare menneskets fordøjelse, næringsstoffer og mikrobiom, men sætter også fokus på, hvad mennesket skal spise i fremtiden ved at gennemgå bl.a. nye fødevareprodukter som stamcellekød og plantebaseret kød samt nye produktionsmetoder. Menneskets kost er et centralt område, når der skal undervises i mikrobiologi, makromolekyler og fysiologi i biologi og bioteknologi på stx, htx og hf. Med bogen Fremtiden spirer får du et gennemarbejdet materiale i hånden, der dels gennemgår opbygning af væv, fordøjelse og næringsstoffer og dels sætter fokus på, hvad mennesket skal spise i fremtiden, når verdens befolkning i 2050 runder 9,8 milliarder, og klimaforandringer og bæredygtighed er nøgleord. Bogen er opbygget i tre let tilgængelige sektioner med hver deres fokusområde samt mange og varierede opgaver undervejs.