facebook-pixel

Frøken Jensens kogebog

img

Frøken Jensens kogebog

Fakta om bogen

Titel: Frøken Jensens kogebog

Undertitel: Siden 1901

Udgivelsesdato: 14-10-2021

Sider: 560

Genre: Faglitteratur

Forlag: Gyldendal

Forfatter: Kristine Marie Jensen

Format(er)ISBN
Hæftet bog9788702020120
Indbundet bog9788700499461
Ebog (ePub)9788702232998
Indbundet bog9788702233049
Indbundet bog9788702249705
Indbundet bog9788700754188
Indbundet bog9788702101393
Indbundet bog9788702070385
Indbundet bog9788702233063
Indbundet bog9788702233025
Indbundet bog9788702233001
Indbundet bog9788702232981
Indbundet bog9788702232967
Ebog (ePub)9788702233056
Ebog (ePub)9788702233018
Ebog (ePub)9788702233070
Ebog (ePub)9788702216257
Ebog (ePub)9788702232974
Indbundet bog9788702192292
Ebog (ePub)9788702249712

Frøken Jensens Kogebog er kendt og elsket af danskerne for sin klassiske danske grundkogebog, der garanterer vellykket og varieret madlavning året rundt til både hverdag og fest. Opskrifterne er stensikre, velgennemprøvede og lette at følge. Der er styr på råvarer, sæsoner, traditioner, ernæring og husholdningsbudget. Og der er over 1.000 opskrifter at vælge imellem.I 1901 blev de mange opskrifter, Frøken Jensen havde samlet gennem årene, udgivet under titlen vi alle kender i dag. Bogen er i dag en ægte klassiker og er den mest solgte kogebog i Danmark gennem tiderne. Nu kommer den ikoniske kogebog i nyt smukt seriedesign i samarbejde med Royal Copenhagen, der markerer 120-året for udgivelsen.