From Now On fokuser på temaer som overgange og erindring og undersøger spørgsmål om isolation, fremmedgørelse og natur. Alexander Arnild Peitersens arbejde er en fragmenteret afspejling af den tid, der er gået, i en blanding af sorthvid -og farvebilleder, optaget på flere forskellige kameraformater over en periode på seks år. Værket bevæger sig i et rum med mystik og poesi og kan læses som historier, ritualer og forsøg på at kortlægge de nødvendigheder, der skal til, for at overleve som menneske. Vi går i skoven og jager, vi bliver jaget og danser vildt på et dansegulv, sengen står i flammer, bækken fryser til, naturen raser.

”Fotografi har for mig altid været noget variabelt, noget der ændrer sig hele tiden. Når jeg har taget et fotografi, så er det noget andet tre dage senere. Det var ikke det, jeg satte ud for at lave. Jeg er meget forsigtig med at prøve at sige, hvad jeg vil med mit fotografi, men det har altid været tæt forbundet med poesi for mig, noget som er flydende, helt enkelt. Du kan se på det en dag og føle én ting og se på det en anden dag og føle noget andet. Det er åbent for fortolkning.” – Alexander Arnild Peitersen

OM KUNSTNEREN
A. Peitersen (f. 1987) er uddannet kunstfotograf fra Fatamorgana – Danmarks Fotografiske Billedunstskole og har derudover en bachelor i fotografi fra kunstakademiet i Göteborg og en master i fotografi fra Glasgow School of Art. A. Peitersen har udstillet i Danmark, Holland, Italien, Skotland, Grækenland, Tyskland og Polen. From Now On er hans første bog.

OM FOTOBOGSFORLAGET DISKO BAY
Disko Bay er et uafhængigt dansk fotobogsforlag med internationalt udsyn, som har specialiseret sig i at udarbejde og udgive fotografi i bogform. Forlaget vil gerne bidrage til fotobogens internationale gennembrud og udbredelse og sætte dansk fotografi på det danske og internationale fotobogsmarked. Disko Bay fokuserer på talentfulde danske fotografer og fotografisk billedkunst og arbejder tæt sammen med designere og trykproducenter om at kuratere og udforme unikke bøger i begrænsede oplag. Forlaget har udgivet fem fotografiske kunstbøger og er lige nu i gang med flere nye og spændende publikationer. Disko Bay er Danmarks eneste fotobogsforlag.

Fakta om bogen
Titel: From Now On
Forfatter: Alexander Arnild Peitersen
Sider: 112
Omslag: Hardback
Forlag: Disko Bay