facebook-pixel

GastroOdense

img

GastroOdense

Fakta om bogen

Titel: GastroOdense

Udgivelsesdato: 04-02-2024

Sider: 263

Genre: Mad og drikke

Forlag: Historia

Forfatter: Daniel Buchwald & John Rendboe

Oversat fra: dansk

Format(er)ISBN
Hardback9788794456913

GastroOdense serverer et portræt af den odenseanske gastroelite og deres fødevareleverandører. Restauratørerne fra Aro, Bacchus, HOS, Sortebro Kro og Vår fortæller om filosofien bagderes kokkekunst og deler et særligt udvalg af opskrifter fra hver restaurant. I denne bog hylder vi også folkene bag råvarerne, og vi besøger Brugbar, Permaurt, Knabegaarden, Kildegaard og Palleshavegaard, der får en del af æren for succesen i de sublime køkkener. Gastro Odense er en mundvandsdrivende bog om køkkenfilosofier, kulinariske fundamenter og kunsten at gå på restaurant.