Den legendariske og uforlignelige Julie Kyhl har illustreret kunstnertrioen Frank Molinos nye børnebog ‘Gaven’.   
Drengen Charles opdager, at han er forelsket i sin klassekammerat Sara. Hun har fødselsdag, og han vil give hende den bedste gave. Men hvad er den bedste gave? Charles kaster sig ud i en uforudsigelig jagt på den særlige gave, der skal vinde Saras hjerte, men som viser sig at være noget helt andet, end han havde forestillet.   
‘Gaven’ er en charmerende og levende hyldest til at vælge eventyret. I en verden, der i høj grad er styret af stereotype forestillinger om vores medmennesker og kønnene imellem, er ‘Gaven’ en original påmindelse om skønheden ved vores forskelligheder.   
Julie Kyhl er autodidakt illustrator, scenograf, billedkunstner og børnebogsforfatter. Hun har blandt andet udgivet bøgerne “Pigen og æslet”, “Historier på vej” og “Anton og uret”. Som scenograf har hun siden 1979 arbejdet for både tv og teater i et utal af produktioner. Særligt børn har kunne nyde godt af Julie Kyhls forunderlige fantasi.  I 16 år har både store og små forbipasserende på Christianshavn haft fornøjelsen af Julie Kyhls mange udstillinger i vinduet ved Eiffelbar, og siden efteråret 2019 hos Pigen og Blomsten i Overgade.   
Frank Molino har forfattet og instrueret børnetv og satire for DR og TV2, og lavet flere kortfilm både til børn og voksne. Senest udgav de billedbogen ‘Har du husket det hele, Jan?’ i 2018. 

Fakta om bogen
Titel: Gaven
Forfatter: Frank Molino & Julie Kyhl
Omslag: Indbundet
Forlag: Hasseris Midtby