facebook-pixel

Grænseoverskridelser i organisationer

img

Grænseoverskridelser i organisationer

Fakta om bogen

Titel: Grænseoverskridelser i organisationer

Undertitel: Forebyggelse og håndtering af krænkende handlinger, mobning og seksuel chikane

Udgivelsesdato: 15-02-2023

Sider: 212

Genre: Erhverv

Forlag: Dansk Psykologisk Forlag

Forfatter: Sarah Ambs-Thomsen

ISBN: 9788771589856

Format: Hæftet

Krænkende handlinger er en samlet betegnelse for mobning, seksuel chikane og andre former for krænkelser. De finder sted selv på de mest velfungerende arbejdspladser.

Det er altid en vanskelig situation, når krænkende handlinger forekommer. Mange organisationer står tøvende og famlende, men der er brug for det stik modsatte: hurtig, proaktiv, præventiv, medmenneskelig og ansvarlig handling.

Organisationen skal resolut og konsekvent tage hånd om den destruktive situation, så alle bliver hjulpet godt videre. Samtidig er det vigtigt at have et skarpt øje på den forebyggende indsats.

GRÆNSEOVERSKRIDELSER I ORGANISATIONER viser vej gennem et vanskeligt terræn, hvor der er stor risiko for at fare vild eller vælge omveje med store omkostninger for alle involverede parter.

Bogen bygger på den nyeste viden og lovgivning om krænkende handlinger, suppleret med psykologisk indsigt, håndfaste anbefalinger og praktiske råd.

Om forfatteren:

Sarah Ambs-Thomsen er erhvervspsykolog (cand.psych. aut.), foredragsholder og executive coach med speciale i ledelse og psykosocialt arbejdsmiljø.