facebook-pixel

Gruppearbejde på ungdoms- og videregående uddannelser

img

Gruppearbejde på ungdoms- og videregående uddannelser

Fakta om bogen

Titel: Gruppearbejde på ungdoms- og videregående uddannelser

Undertitel: begrundelser og perspektiver

Udgivelsesdato: 29-03-2023

Sider: 120

Genre: Pædagogik

Forlag: Frydenlund

Forfatter: Henriette Duch (red.)

ISBN: 9788772166827

Format: Hæftet

Gruppearbejde på ungdoms- og videregående uddannelser er en antologi, der giver perspektiver på didaktiske spørgsmål såsom: Hvordan skal der læres? Hvorfor skal der læres? Hvem skal lære?

Gruppearbejde har et enormt læringsmæssigt potentiale, og derfor er det et felt, der ikke blot er interessant, men også nødvendigt at beskæftige sig med forskningsmæssigt og i praksis. Bogen giver en bred indføring i gruppearbejde som emne med bl.a. samfundsmæssige, politiske og didaktiske perspektiver. Den bidrager til det fortsatte arbejde med og udvikling inden for gruppearbejde og henvender sig til både undervisere og studerende på ungdoms- og videregående uddannelser.
Bogen giver desuden viden og inspiration til, hvordan undervisere og studerende kan arbejde videre med gruppearbejde som arbejdsform i deres egen undervisning.
Forfatterne er alle forskere og undervisere inden for emnet gruppearbejde med fokus på forskellige målgrupper og perspektiver såsom gymnasiepædagogik, didaktik, læreprocesser, pædagogisk evaluering og uddannelsesudvikling.