facebook-pixel

Harry Potter: Magi på pindene 2

img

Harry Potter: Magi på pindene 2

Fakta om bogen

Titel: Harry Potter: Magi på pindene 2

Undertitel: flere opskrifter fra Hogwarts og omegn

Udgivelsesdato: 27-04-2022

Sider: 224

Genre: Bolig, sport og fritid

Forlag: Turbine

Forfatter: Tanis Gray

Oversat af: Rachel Søgaard

Oversat fra: engelsk

Format(er)ISBN
Hardback9788740676198

Harry Potter: Magi på pindene 2 byder på endnu flere gengivelser af filmenes kostumer,flere fantastiske skabninger og flere magiske kuriositeter.
Strik eksempelvis en strømpeguirlande med ordene “Dobby er fri”, bekend kulør med en quidditchsweater, eller bliv lige så agtværdig som professor McGonagall med den fantastiske Vera Verto-kappe.
Som noget nyt bevæger bogen sig ud over Hogwarts og hen til 1920’ernes New York med projekter, der er inspireret af filmene om de Fantastiske skabninger. Du finder blandt andet et skønt halstørklæde i flerfarvestrik med motiver fra Newt Scamanders kuffert, en drillesyg Niffler og et perlebesat fnisevand-sjal.
Bogens projekter, der går fra de simple til de mere komplicerede, tager dig rundt om et hav af teknikker, som mønsterstrik, hulstrik og dobbeltstrik – og mange flere.
Uanset niveau får du alt, hvad du behøver for at trylle endnu mere magisk strik frem derhjemme. Og det hele er selvfølgelig krydret med massevis af farverige fotografier, illustrationer og facts om filmene.