facebook-pixel

Harry Potter: Magi på pindene

img

Harry Potter: Magi på pindene

Fakta om bogen

Titel: Harry Potter: Magi på pindene

Udgivelsesdato: 15-06-2020

Sider: 208

Genre: Bolig, sport og fritid

Forlag: Turbine

Forfatter: Tanis Gray

Oversat af: Rachel Søgaard

Oversat fra: engelsk

Format(er)ISBN
Hardback9788740661026

Harry Potter – Magi på pindene er den officielle Harry Potter-strikkebog med 28 autentiske strikkeprojekter baseret på de ikoniske film.
Med strikkerens ultimative guide til troldmandsverdenen kan du endelig overføre magien fra skærmen til dine strikkepinde. Harry Potter – Magi på pindene indeholder alt fra sweatre og accessories til boligtekstiler og strikkede bamser inspireret af filmene. Ja, du kan endda strikke nogle af de ikoniske kostumer, helt som du kender dem fra filmene – fra de enkle kollegietørklæder til fru Weasleys mere komplicerede julesweatre. I flere af opskrifterne finder du ovenikøbet autentiske farveforslag, så du kan tilpasse modellen til dit foretrukne kollegie.

Med massevis af farverige fotografier, illustrationer og facts om filmene er denne bog et absolut must for alle fans, der gerne vil dykke endnu længere ned i Harry Potters magiske verden. Strikkere i alle aldre vil snart hidkalde deres strikkepinde, trylle garn frem og højtideligt sværge, at de er ude på skrammer. Nu skal der magi på pindene!