facebook-pixel

Hestetosset

img

Hestetosset

Fakta om bogen

Titel: Hestetosset

Udgivelsesdato: 29-03-2023

Sider: 64

Genre: Børnebøger

Forlag: Bogoo

Forfatter: Anette Eggert

Oversat af: Gitte Sloth Poulsen

Oversat fra: Svensk

Serie: Ina Scot

Illustrationer: Annika Lundholm Moberg

ISBN: 9788794321792

Format: Hardback

Anette Eggert har skrevet en skøn historie om at kæmpe for sine drømme, om at stå op for det man lover og selvfølgelig en bog om ridning og kærligheden til heste. Et must for hesteelskeren! Flot illustreret af Annika Lundholm Moberg.

Da Inas mor lovede at betale for et halvt år på rideskole, hvis Ina sparede op til anden halvdel, tog Ina et job hos verdens bedste nabo, Severin. Nu har hun en krukke under sin seng med pengene og kan endelig begynde at ride! Men da Ina viser krukken frem til sin mor, viser det sig, at penge ikke er det største problem. Hendes mor er bange for heste, og det er alt for farligt at ride.
Ina og bedsteveninden Nour går en tur for at finde en løsning på problemet, da de finder en annonce i supermarkedet opslagstavlen: Prøv-at-ride med forældre!
Men hvordan får Ina sin mor til at prøve at ride, så hun indser, at heste er det bedste, der findes? Det er en usædvanlig bog i genren med et originalt plot og meget sympatisk tone. Økonomi, frygt, kærlighed og angst behandles og portrætteres med respekt og åbenhed. Sproget er flydende og udtryksfuldt fængslende.