facebook-pixel

Himmelflugt

img

Himmelflugt

Fakta om bogen

Titel: Himmelflugt

Udgivelsesdato: 01-10-2021

Sider: 78

Genre: Skønlitteratur

Forlag: Wadskjær Forlag

Forfatter: Christina Nordstrøm,Kirsten Nordstrøm Hansen

Format(er)ISBN
Hardback9788794162067

Himmelflugt er en socialrealistisk novellesamling om de socialt udsatte beboere i Uglehuset skrevet af Christina Nordstrøm & Kirsten Nordstrøm Hansen.

En opgang i boligblokken bliver kaldt

Uglehuset. Ingen ved hvorfor. Der er heller ikke nogen, der ved, hvorfor beboerne i netop

Uglehuset, bliver kaldt

taberne. Skyldes det bare løse rygter, eller er det virkelig huset, der påvirker dem, der har fået en lejlighed i den opgang?
Fakta er, at en dreng sprang ud fra taget af huset. Selvmord? Eller troede drengen virkelig, han kunne flyve? Og hvorfor overfaldt Malou en klassekammerat? Hvorfor ønskede hun bare at smadre veninden? Mandag er ugens sværeste dag for Victor. Det er den dag, han skal høre på, hvad alle de andre i klassen har oplevet i weekenden. Selv oplever han ikke en skid, for ligesom i Eas familie har Victors familie ikke råd til noget. Så er der Tosse-Lars. Tosse-Lars er fysisk voksen, men så er det også sagt. Det er alt for let at mistænke Tosse-Lars for alt det, der går galt, men er han også efter små piger? Max skal på hjemmebesøg hos sin far. Max håber, at det vil blive en fed weekend, men han frygter, at den vil blive som alle de andre. Børn, unge og også voksne lever på kanten i Uglehuset.