facebook-pixel

Hittebarnet

img

Hittebarnet

Fakta om bogen

Titel: Hittebarnet

Udgivelsesdato: 01-03-2023

Genre: Romaner og noveller

Forlag: Turbulenz

Forfatter: Stacey Halls

Oversat fra: engelsk

Format(er)ISBN
Indbundet bog9788775780334

Handling: London, 1754. Bess Bright vender tilbage til The Foundling for at hente den datter, som hun efterlod der seks år forinden. Men hun får at vide, at datteren allerede er blevet hentet og tilmed af hende selv. Bess forsøger at finde ud af, hvem der har taget hendes datter, og hvorfor nogen har udgivet sig for at være hende.
Ikke langt derfra i den noget pænere del af London bor den unge enke Alexandra med sin eneste datter, Charlotte. De forlader aldrig huset, andet end for at tage i kirke om søndagen. Men det seksårige barn er rastløst og vil gerne opleve mere af verden. Efter tilskyndelse fra sin nære ven dr. Mead beslutter Alexandra at hyre en barneplejerske, som kan underholde pigen.
De to kvinders skæbne flettes sammen, og fortidens synder spøger i kulisserne. For hvis barn er Charlotte i virkeligheden?
Forfatteren: Stacey Halls (f. 1989) bor i Storbritannien. Hun er uddannet journalist og har skrevet for flere store britiske aviser og magasiner. Hendes bøger er solgt i over 500.000 eksemplarer, og både hendes debutroman og Hittebarnet er Sunday Times-bestsellere.