facebook-pixel

Hotelmysterierne – Den forsvundne brudgom

img

Hotelmysterierne – Den forsvundne brudgom

Fakta om bogen

Titel: Hotelmysterierne – Den forsvundne brudgom

Udgivelsesdato: 05-10-2023

Sider: 136

Genre: Børnebøger

Forlag: Gutkind

Forfatter: Sara Ejersbo

Serie: Hotelmysterierne

ISBN: 9788743406617

Format: Indbundet

Moderne detektivserie fuld af gådefulde sager, mystiske spor og spændende opklaring – af forfatteren til den populære bestsellerserie Pigeliv. 

De to papsøskende, Frida og Frederik, bor på Hotel Hanegal, et 100 % økologisk og plantebaseret hotel, som deres forældre driver sammen. De er meget forskellige, men en ting er de enige om: Mysterier er til for at blive opklaret! Og mysterier er der en del af på hotellet, så de to må ud på spændende opklaringsmissioner med deres hund, Marley.
Hotel Hanegal skal afholde sit første store kendisbryllup, men om morgenen overhører Frida og Frederik en fortvivlet hulken inde fra brudesuiten. Brudgommen er forsvundet, og bruden er overbevist om, der ligger en forbrydelse bag. Frida og Frederik får sat deres evner som detektiver på prøve, for hvordan kan en berømt TV-stjerne bare forsvinde, og hvordan finder man ham igen, uden paparazzierne opdager noget? Kan de overhovedet nå det, inden det er for sent?

Sara Ejersbo (f. 1980) er cand. mag i litteraturvidenskab og har gået på Forfatterskolen for børnelitteratur og har arbejdet som både forlagsredaktør og oversætter. Hun debuterede i 2012 og har siden udgivet mere end 45 bøger for børn, unge og voksne.