facebook-pixel

How to teen – din guide til venskaber, følelser og alt det, du ikke lærer i skolen

img

How to teen – din guide til venskaber, følelser og alt det, du ikke lærer i skolen

Fakta om bogen

Titel: How to teen – din guide til venskaber, følelser og alt det, du ikke lærer i skolen

Udgivelsesdato: 23-11-2023

Sider: 128

Genre: Ungdomsbøger

Forlag: Politikens Forlag

Forfatter: Nina Lynggaard Jørgensen

Oversat fra: dansk

ISBN: 9788740088342

Format: Hardback

Nogle gange føles det, som om folkeskolen er en endeløs forhindringsbane, og nogle af os har brug for et ekstra skub for at komme igennem den. Lær at finde retning i dig selv, dine venner og online.

Der er ikke nogen, der kommer helt uproblematisk gennem folkeskolen. Uanset om du tager popularitetens vej, eller om du er en af de elever, der bliver holdt udenfor, vil du blive mødt med udfordringer, der er med til at forme dig. I takt med det stigende forbrug af telefoner og hyppigere diagnosticeringer af angst og depression, er det vigtigt at finde de vigtigste pejlemærker for sig selv at navigere efter.
Nina Lynggaard Jørgensen forsøger i How to teen at give de unge en bog, der kan simplificere deres situation en smule og kaste lys over deres problemer.
Nina fortæller selv om sin motivation for at skrive bogen: ”Da jeg selv gik i folkeskole, var jeg håbløst forvirret og følte, at der var en masse ting, jeg burde have vidst eller fået fortalt. Denne bog er skrevet for at hjælpe andre der, lige som mit 13-årige jeg, føler sig lost og forvirrede i denne noget kaotiske periode af deres liv. Når man er teenager, skal man begynde at lære sig selv at kende, og det håber jeg denne bog kan hjælpe med.”