facebook-pixel

Huset – Klassens outsider

img

Huset – Klassens outsider

Fakta om bogen

Titel: Huset – Klassens outsider

Udgivelsesdato: 07-03-2023

Sider: 144

Genre: Børne- og billedbøger

Forlag: Carlsen

Forfatter: Sofie Boysen

Oversat fra: dansk

Format(er)ISBN
Indbundet bog9788727012667

Emma er en outsider!

Både derhjemme og i skolen.
Derhjemme kæmper hun mod sin latterlige storebror Lucas, der gør livet enormt surt for hende – især efter deres forældre har bestemt, at Emma skal overtage Lucas’ værelse.
I skolen har hun fået titlen ‘Klassens outsider’ efter en afstemning, som hendes fjende nr. 1, Elliott, iværksatte lige før sommerferien.
Et nyt skoleår står for døren, og Emma har besluttet, at hun vil gøre ALT for at være populær – og ikke mindst en del af fællsskabet. Og her er en ny, populær app meget behjælpelig. Måske FOR meget, for Emma er snart ude, hvor hun ikke kan bunde. Og hun er ikke den eneste.
Klassens outsider er en del af Carlsens serie ‘HUSET’, hvor alle fortællingerne i serien tager afsæt i en etageejendom i en større provinsby. Karaktererne i de forskellige historier krydser måske hinandens veje, har måske noget med hinanden at gøre, eller er bare bifigurer i andre fortællinger. Fortællingerne er både alvorlige, sjove og spændende – og fælles for dem alle er, at de alle har børnene som omdrejningspunkt i historierne.
Fra ca. 10 år.

Titler i serien:
Huset (1)- Du siger det ikke!
Huset (2) – Klassens outsider