facebook-pixel

Hvad Hærvejen gav mig

img

Hvad Hærvejen gav mig

Fakta om bogen

Titel: Hvad Hærvejen gav mig

Udgivelsesdato: 30-03-2023

Sider: 304

Genre: Krop, sind og sundhed

Forlag: Lindhardt og Ringhof

Forfatter: Gitte Holtze

Oversat fra: dansk

Format(er)ISBN
Hæftet bog9788727020952

Gitte Holtze sætter ud på en vandring ad Hærvejen op gennem Jylland. Hun gør det især for at få en timeout fra en alt for hektisk hverdag, men forventer ikke mere end det. For selv om Hærvejen med sine knapt 500 km er den længste vandrerute i Danmark, er det jo bare Danmark.
Det viser sig, at Hærvejen er meget mere end det. Gitte fortæller om at gå langsomt gennem lommer af et Danmark, der lever stille og hengemt. Om tankevækkende møder med fremmede. Om glæden ved det enkle liv i en rygsæk. Om tyste nætter alene i en dansk natur meget større, end hun troede. Om en vandretur, der på forunderlig vis altid giver det, Gitte har brug for. Og om hvordan hun skridt for skridt på sin vej nordpå slipper hamsterræset og mærker sig selv mere og mere.?

Gitte Holtze er erfaren udi lange vandringer og er især kendt for at have gået den over 4.000 kilometer lange Pacific Crest Trail fra Mexico til Canada. Dengang gjorde hun det for at vokse sig ud af et smadret selvværd, og hun vendte hjem med en ny tro på sig selv og på, at vandring er vejen til et helt liv.
Hvad Hærvejen gav er en bog om alt det, vandring giver, også selv om man ‘bare’ går i Danmark.