facebook-pixel

Hvem er bange for Moby Dick?

img

Hvem er bange for Moby Dick?

Fakta om bogen

Titel: Hvem er bange for Moby Dick?

Undertitel: om topchefer, der leder med skønlitteratur

Udgivelsesdato: 28-10-2021

Sider: 296

Genre: Politik, økonomi, erhverv og jura

Forlag: Forlaget Klim

Forfatter: Mikkel Fønsskov & Anders Nolting Magelund

Oversat fra: dansk

Format(er)ISBN
Hæftet bog9788772046853
Ebog (ePub)9788772047942
Lydbog til download9788772047928

Mikkel Fønsskov og Anders Magelund har interviewet ni af landets absolutte topledere og en kendt og elsket forfatter. Resultatet er en inspirerende bog, der ikke alene stimulerer læselysten, men også blotlægger, hvorfor læsning af skønlitteratur er det mentale brændstof, som driver disse ledere.

I Hvem er bange for Moby Dick? hører vi fra lederne selv, hvorfor de til hver en tid hellere læser en god roman end en ledelsesbog – hvordan det styrker deres empati, gør dem bedre til at kommunikere og motivere, og hvordan skønlitteratur lærer dem at træde i karakter.

Det er de gode historier, der gør dem klogere på værdier, trends, og hvad der egentlig driver mennesker og medarbejdere, og på hvordan man leder gennem store transformationer og forløser potentialer.

Hvem skulle have troet, at nogle af Danmarks vigtiste topledere baserer deres lederskab på Karen Blixen, John Steinbeck og Henrik Pontoppidan? Samtalepartnere: Knud Bartels, Marianne Dahl, Mette Frederiksen, Christian Jensen, Morten Hesseldahl, Hanne-Vibeke Holst, Henrik Mulvad, André Rogaczewski, Sine Sunesen og Margrethe Vestager