facebook-pixel

Hyggemad – nu med et twist

img

Hyggemad – nu med et twist

Fakta om bogen

Titel: Hyggemad – nu med et twist

Udgivelsesdato: 08-02-2024

Sider: 180

Genre: Kogebog

Forlag: Muusmann Forlag

Forfatter: Julia Ring Olsen

ISBN: 9788794441278

Format: Indbundet

Hyggemad – nu med et twist er bogen til alle, som har lyst til at prøve nye retter i køkkenet. Her er et twist på gamle klassikere, et twist på nye retter og retter, som du ikke finder i andre kogebøger. Denne kogebog er til dig, som mangler nye livretter og et nyt pift i køkkenet både i hverdagen og til weekendens hygge.

Denne kogebog klæder dig godt på til at imponere både familie og venner. Bogen indeholder 64 opskrifter opdelt i tre kategorier: nemme opskrifter til hverdagene, lækre opskrifter til weekenden samt opskrifter til den søde tand.
Julia Olsen har altid elsket at lave anderledes mad og give gamle opskrifter nyt liv. I denne kogebog kommer hun endnu en gang med nogle af sine bedste opskrifter. Bo- gen er proppet med skønne retter, som alle lægger op til masser af hygge i køkkenet og omkring spisebordet.
Om forfatteren 
Julia Olsen har madbloggen www.onekitchenblog.com, som hun har drevet i mange år. Hendes keyword har altid været hygge – specielt når det kommer til mad og madlavning. Ud over madbloggen har Julia også Instagramprofilen onekitchen_ med over 70.000 følgere. Mad og dét at glæde og inspirere andre til at lave mad er hendes passion.