facebook-pixel

I din vildeste fantasi

img

I din vildeste fantasi

Fakta om bogen

Titel: I din vildeste fantasi

Udgivelsesdato: 19-08-2023

Genre: Romaner og noveller

Forlag: Palatium Books

Forfatter: Ginger Scott

Oversat af: Line Toftsø

Serie: McConnell-trilogien

Nummer i serien: 4

Format(er)ISBN
Hæftet bog9788772311135
Ebog (ePub)9788772311159
Lydbog til download9788772311166

I DIN VILDESTE FANTASI
McConnell #4

Casey Coffield har en lang liste af personlige fejl: Han kommer altid for sent, han skylder sin bedste ven, Houston, mere end godt er, og han når aldrig sine mål. Og så er han for resten droppet ud af McConnell. Det sidste synes han egentlig ikke selv er så slemt, men hans familie insisterer på, at det også skal på listen.

På papiret er Casey altså en fiasko. Men når han er DJ på byens hotteste klubber, er han direkte uimodståelig. Han har en krop som en bokser og et smil, der vækker alle de rigtige følelser – kvinderne flokkes om ham, og de falder for hans charme … hurtigt.

Alle undtagen Murphy.

Den uimponerede Murphy Sullivan er lige dele country og rock’n’roll. Hun har lilla hår, grå øjne og en skurrende stemme. Og så har hun åbenbart en historie med Casey. Det kan Casey godt nok ikke huske, men Murphy har skrevet en sang om ham. Det er bestemt ikke en kærlighedssang, men den er god. Rigtig god, faktisk.
Casey beslutter sig for at finde ud af, hvad der har inspireret Murphy til at skrive sangen – måske kan det være en måde at få sat en streg over nogle af hans personlige fejl. Og måske kan det også åbne dørene til hans store gennembrud i musikbranchen.

I din vildeste fantasi er fjerde del af McConnell-serien. Den kan læses selvstændigt, men hvis du allerede har læst Den pige jeg var, vil du sikkert genkende Caseys bedste ven, Houston, og hans kæreste, Paige.