facebook-pixel

I en anden verden

img

I en anden verden

Fakta om bogen

Titel: I en anden verden

Udgivelsesdato: 20-01-2023

Sider: 276

Genre: Romaner og noveller

Forlag: Forlaget Brændpunkt

Forfatter: Maiken Milter

Oversat fra: dansk

Format(er)ISBN
Hæftet bog9788794377119

I en anden verden er en dystopisk thriller om en ung mands jagt på lykke i det fremtidige klima- og flygtningeramte Danmark, hvor menneskets liv er fjernere fra naturen end nogensinde.

Det er over 50 år siden, muren stod færdig omkring det tidligere København og Malmø. Siden da har Øresundbys befolkning levet i tryghed uden truslen fra sydens klimamigranter.

Bag muren møder vi den unge mand Leo, som drømmer om at se verden, selvom han også er bange for de farer, der findes derude. Da han ved et tilfælde møder sin gamle veninde, Henya, og får chancen for at besøge en stamme på øen Møn, vælger han at lægge sin frygt på hylden og tro på det gode i alle mennesker.

Som dagene hos stammen går, bliver Leo dog mere og mere i tvivl, om det var det rette at gøre …

I en anden verden er Maiken Milters debutroman. Idéen til bogen fik hun i flyet på vej hjem fra et feltstudie i Nepal, og hun begyndte at skrive, da hun i 2017 blev færdiguddannet geograf. Efter 10 år i København, bor hun i dag i Roskilde med sin kæreste, arbejder i en børnehave og er stor fan af bøger, bæredygtighed, kunst, natur og psykologi.