facebook-pixel

I lige linje

img

I lige linje

Fakta om bogen

Titel: I lige linje

Udgivelsesdato: 14-11-2023

Sider: 400

Genre: Krimi og spænding

Forlag: Politikens Forlag

Forfatter: Anna Grue

Serie: Dan Sommerdahl-serien

Nummer i serien: 7

ISBN: 9788740087840

Format: Paperback

”En krimi, der lykkes med det hele.” – WEEKENDAVISEN

EN MIDALDRENDE MOTIONSCYKLIST findes død i en park, og få måneder senere mister også afdødes bedste ven livet. Hænger de to dødsfald sammen? Og hvordan? Privatdetektiven Dan Sommerdahl er ikke helt så ivrig for at deltage i efterforskningen, som han plejer. Han er nemlig i fuld gang med at løse sin helt egen gåde. Dan vil finde sin far; en mand, han ikke engang kender navnet på. Eftersøgningen fører ham i en uventet retning – og så tager tingene pludselig fart. I LIGE LINJE er syvende selvstændige bind i serien om Dan Sommerdahl.

Anna Grues anmelderroste krimiserie har solgt mere end 800.000 eksemplarer og er inspirationen bag TV 2-serien Sommerdahl. Bøgerne følger den skaldede reklamedirektør og amatørdetektiv Dan Sommerdahl, der ikke kan holde sig fra mysterierne i den hyggelige provinsby Christianssund, selv om politimanden Flemming Torp gør alt for at holde ham væk.

Anna Grue (f. 1957) er en af Danmarks mest læste forfattere. Hun debuterede i 2005 med spændingsromanen Noget for noget, der indbragte hende Det Danske Kriminalakademis debutantpris. Året efter fulgte Det taler vi ikke om, og i 2007 udkom første bind i Dan Sommerdahl-serien. Derudover tæller Anna Grues forfatterskab novellesamlingen De andre, romanerne Italiensvej og De voksnes rækker samt krimiserien med amatørdetektiven Anne-Maj Mortensen.