Ibsens Mad
Titel: Ibsens Mad
Undertitel: Den bedste aftensmad
Udgivelsesdato: 28-10-2024
Sider: 200
Genre: Mad og drikke
Forlag: Helmin & Sorgenfri
Forfatter: Mette Ibsen & Lukas Birch
Oversat fra: dansk
Format(er) | ISBN |
---|---|
Indbundet bog | 9788794190701 |
Titel: Ibsens Mad
Undertitel: Den bedste aftensmad
Udgivelsesdato: 28-10-2024
Sider: 200
Genre: Mad og drikke
Forlag: Helmin & Sorgenfri
Forfatter: Mette Ibsen & Lukas Birch
Oversat fra: dansk
Format(er) | ISBN |
---|---|
Indbundet bog | 9788794190701 |
Siden 2021 har Mette Ibsen inviteret hendes omkring 200.000 følgere, med ind i køkkenet, hvor hun deler ud af hendes lækre og nemme opskrifter.
”Den Bedste aftensmad” er Ibsens første kogebog, og er ligesom hendes instagram: Hverdagsretter som er lige til at lave, med et personligt twist.
”Jeg laver ikke nogen særlige retter til SoMe – jeg laver videoer af den mad vi rent faktisk spiser”.
Bogen indeholder omkring 80 af Ibsens favorit-opskrifter, og har en QR-kode til hver, så du stadig kan få følelsen af at have Mette med ind i køkkenet.
Velkommen
6. december, 2024 Skanderborg Kommune
Læs mere3. december, 2024 Kerteminde Bibliotek
Læs mere30. november, 2024 Dafolo
Læs mere29. november, 2024 Københavns Kommune
Læs mere20. november, 2024 Gyldendal
Læs mere5. december, 2024 Lindhardt og Ringhof
Læs mereDette websted bruger cookies, så vi kan give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookieoplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner som at genkende dig, når du vender tilbage til vores websted og hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af webstedet du synes er mest interessante og nyttige.
Nødvendig cookie vil altid være aktiveret, så vi kan gemme dine præferencer for cookieindstillinger.
Hvis du deaktiverer denne cookie, kan vi ikke gemme dine præferencer. Det betyder, at hver gang du besøger dette websted, skal du aktivere eller deaktivere cookies igen.
Dette websted bruger Google Analytics til at indsamle anonyme oplysninger såsom antallet af besøgende på webstedet og de mest populære sider.
At holde denne cookie aktiveret hjælper os med at forbedre vores websted.
Aktiver venligst nødvendige cookies først, så vi kan gemme dine præferencer!