Internettet er et fantastisk sted, der kan hjælpe os med at tale med venner og familie, som er langt væk. Vi kan spille spil og lære alle mulige sjove og interessante ting. Internettet er også lidt ligesom en vandpyt. Der er nogle vandpytter, der er sjove at lege i, mens andre er alt for dybe og kan være lumske. Derfor er det vigtigt at holde sig til den gode del af internettet.
Denne bog berører, hvordan børn på en god og sikker måde kan være sammen med hinanden og have det sjovt på internettet. 
Bogen er en del af Big Hug serien, der berører følsomme emner, som børn kan stå overfor – fortalt på en direkte og samtidig blid måde. Fortællingerne kan hjælpe børn, deres familier og venner med at sætte ord på følelser og udfordringer.
Forfatter Shona Innes er klinisk psykolog og retspsykolog med mange års erfaring med at hjælpe børn. Hun har skabt Big Hug serien, som er fængende og let forståelig med de fineste illustrationer, der bringer bøgernes budskaber til live.  
Alle bøger i A Big Hug book serien: – Internettet er ligesom en vandpyt – Venskab er ligesom en vippe – Livet er ligesom vinden – En familie er ligesom en kage – Bekymringer er ligesom skyer – Legepladsen er ligesom en jungle

Fakta om bogen
Titel: Internettet er ligesom en vandpyt
Forfatter: Shona Innes
Originaltitel: A Big Hug Book – The Internet is like a Puddle
Originalsprog: eng
På dansk ved: YOUR content BOOKS
Serie: A Big Hug book
Illustrator: Írisz Agócs
Sider: 32
Omslag: Hardback
Omslagsillustrator: Írisz Agócs
Forlag: YOUR content BOOKS